Betonggolv

Letar du efter en långsiktig lösning för slitstarka golv? Vänd dig till Heimdall Industrigolv för polerade betonggolv som står emot flagnande och tappande spänst. Genom noggrann användning av slipmaskiner avlägsnar vi betonghuden först och därefter polerar vi golvet i flera steg för att förädla det underliggande betongmaterialet till perfektion.

Fördelar med slipat betonggolv

Miljövänlighet: Betonggolv är det ultimata valet för miljön, ekonomin och hållbarheten. Med minimal användning av kemikalier (eventuellt ytskydd undantaget) minskar utsläppen av växthusgaser, övergödning och försurning i princip till noll. Dessutom kräver dessa golv upp till 30 gånger mindre energi jämfört med traditionella golvlösningar.

 

Låg livscykelkostnad: På grund av minimal materialåtgång är installationskostnaderna låga. Betonggolvens hållbarhet är nästintill obegränsad och ger långsiktig ekonomisk fördel. Dess underhållskostnader är också minimala med HTC Twister-systemet.

 

ESD-antistat: Betonggolven är antistatiska och lämpar sig väl för elektronikindustrin. Läs mer om ESD-antistat för HTC Superfloor™ här!

 

Enkelt underhåll: Med HTC-metoden Twister kan alla typer av Superfloor hållas rena med minimala ansträngningar. Inga kemikalier eller polermedel krävs, endast vatten!

 

Två slipsystem

Heimdall rekommenderar både HTC Superfloor och Husqvarna HiPERFLOOR. Skillnaderna är små och handlar snarare om paketeringen av respektive leverantörs varunamn. Läs mer detaljerad information på respektive sida.

Tips inför gjutningen

Om du planerar att slipa en nygjuten platta finns vissa anpassningar vi rekommenderar. Läs vår artikel här för att lära dig mer om betongkvalitet, ballast, infärgning osv!