Heimdall AB

Företaget

Heimdall startades 2003 i Gävle och har idag kontor i Stockholm, Gävle och Ljusdal. Heimdall vill bli en erkänd och pålitlig golventreprenör och vara ett av marknadens starkaste varumärken inom vårt affärsområde. I vår kundstock hittas Skanska, Peab, NCC, Jernhusen och många fler.

 

Företaget ägs idag av Göran Anshagen och Erik Hasselberg.

 

Affärsidén

Heimdall Industrigolv bedriver golventreprenadverksamhet och genomför golvarbeten över hela Sverige. Vårt fokus ligger mot företagskunder och vi skapar slitstarka golvlösningar och ett produktutbud inom betonggolv och betongslipning, massagolv, natursten, renoveringar, avjämningar och infrastrukturella golvlösningar. Vårt utbud är brett för att möta många olika behov och vi kan arbeta med flera moment i samma projekt. 

 

Erbjudandet

Vi är ett golvföretag som erbjuder den trygghet, närhet och kärlek till hantverket som en liten entreprenör kan ge, kombinerat med ett modernt synsätt och en professionalism som kännetecknar företag i framkant. Denna kombination gör att det är intuitivt och enkelt att arbeta med Heimdall.

 

Vision

Vår vision är att växa på ett ansvarsfullt sätt i takt med efterfrågan och utvecklas till att bli en ledande aktör inom golventreprenadbranschen.